Over ons

Gouda Elektrotechniek B.V. is begonnen in 2000 en is door de jaren heen uitgegroeid tot een volwaardige partner voor het bekabelen en aansluiten van uiteenlopende regel- en besturingsinstallaties. Deze groei is vooral te danken kwaliteit, service en flexibiliteit die we bieden.

Onze medewerkers verstaan hun vak en vullen elkaar perfect aan, waardoor wij ieder project aan kunnen.  Wij vinden het een uitdaging om een zo goed mogelijk eindproduct te realiseren, en zien ons graag als een partner met meedenkend vermogen om de klant te ontlasten.

Wij zijn VCA*-gecertificeerd en een erkend leerbedrijf.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij de kennis in huis om te kunnen werken met allerlei verschillende regelfabricaten.
Van het coderen, omzetten en uitwisselen van regelkasten en apparatuur tot een complete installatie. Alle bekabelingswerkzaamheden worden uitgevoerd volgens de brandclassificatie kabels CPR en NEN 8012 en voorzien van kabellijsten met dopnummers.

Tevens kunt u bij ons terecht voor het maken en assembleren van project specifieke schetsplaten en/of regel- montagekastjes ten behoeve van eventuele na-regelingen. Zowel communicatief als stand-alone.

Met ons gedegen opgeleid personeel en goed uitgerust wagenpark staan wij klaar om elke uitdaging aan te gaan. Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!